Loreto Bay Golf Resort & Spa at Baja

****
Mision De Loreto Sin Numero Colonia Nopolo, Loreto, 23880, Meksiko
Tee varaus Internetissä nyt. Hinnat alkaen MXN1657.
Katso kaikki kuvia galleriassa

Tee varaus Internetissä nyt
Hinnat alkaen MXN1,657

Tee varaus nyt
tai soita 888-205-7322
yöta
1 Huone ==With== 2 Aikuisia Muuta hakua
Tarkista hinnat
Huone
Huone

Loreto Bay Golf Resort & Spa at Baja on 4 tähden hotellin kätevällä paikalla Loreto. Avulias 24-tunnin vastaanottomme on valmis auttamaan sinua kaikkiin kyselyihin liittyen. Vieraat voivat hyödyntää mahdollisuutta kulkea hotellista suoraan hiekkarannalle.

Vieraille on tarjolla laaja valikoima alkoholipitoisia ja alkoholittomia virvokkeita hotellin aulassa/baarissa. Etsitkö ruokapaikkaa? Kiinteistö tarjoaa vähintään yhden täyden palvelun ravintolan. Kun sää sallii, ulkotiloissa oleva lämmitetty allas on täydellinen rentoutumishetkiin.

Nauti tenniksestä hotellin tiloissa. Tenniskenttien käyttäminen saattaa sisältää lisämaksun. Eräissä huoneissa on parveke.

Vieraat voivat hyödyntää hotellin autonvuokrauspalveluita. Hotellissa majoittuville vieraille voidaan järjestää huonepalvelu.

Loreto Bay Golf Resort & Spa at Baja Hotellin palvelut ja mukavuudet

Ilmainen Wi-Fi Ilmainen pysäköinti Ilmainen aamiainen

Hotellin palvelut

 • 24 tunnin vastaanotto
 • Hiekkaranta
 • Aula/baari
 • Ravintola
 • Uima-allas ulkotiloissa
 • Tenniskenttä
 • Parveke
 • Autonvuokraus
 • Huonepalvelu

Asiakaspalautteita

Tämän hotellin arvostelut ovat vain englanniksi. Napsauta tästä nähdäksesi >>
Klikkaa tästä anna lausuntoa >>

Kuinka teet varauksen Loreto Bay Golf Resort & Spa at Baja

Varauksen tekeminen on helppoa ja turvallista. Lisää ne päivät, jolloin haluat majoittua, olevaan lomakkeeseen ja lähetä lomake.

Kun huonetyypit ja hinnat näkyvät ruudussa, voit lukea huonetiedot ruudun keskeltä ja valita sopivanhintaisen huoneen klikkaamalla Varaa-näppäintä ruudun oikeassa laidassa. Kun olet valinnut huonetyypin, siirryt kohtaan "Viimeistele varauksesi". Sen jälkeen tarkistat antamasi tiedot "Varauksesi tiedot"-kohdassa ja annat puuttuvat tiedot "Vieraiden tiedot"-kohtaan. Varmista, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein. Kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot, valitse "Viimeistele varaus".

Turvallisuuden varmistamiseksi käytämme luotettavaa Commerce Server -palvelinta, joka suojaa luottokorttinumeron ja koodaa sen ei-käytettävissä olevaan muotoon.

Katso kaikki kuvia galleriassa
Asiakaspalautteita
...Our room was spacious with fantastic sea view from the balcony. Jacuzzi was a big plus. Fast check in...
Hotellin keskiarvo: 9.5
(ulos 10) Perustuen 2 ääntä
Klikkaa tästä anna lausuntoa

Tietoa alueesta

  Lentokentät lähellä Loreto Bay Golf Resort & Spa at Baja

  • Loreto, Baja California Sur, Mexico (LTO-Loreto Intl.) - 4.82 mi

Hotellit lähellä Loreto Bay Golf Resort & Spa at Baja

Waldorf Astoria Los Cabos Pedregal offers private pools in the rooms, has its own private beach area, and state-of-the art fitness ...
The Solmar Resort of Cabo San Lucas is located on the Pacific Ocean, hidden behind granite cliffs. This resort features a spa located ...
This hotel offers access to a 3.5 mile long beach on the Pacific Ocean. Guests can relax at the full-service spa or work in their rooms ...
Located 5 minutes from the Casa Chihuahua Museum and 25 minutes from Roberto Fierro International Airport, this hotel features an ...